Gardiner efter mål i mange farver og kvaliteter

​Hos Sy-Fidusen i Kværndrup, tilbyder jeg syning af gardiner efter mål i mange forskellige farver og kvaliteter. Jeg laver typisk gardiner efter mål til private i Kværndrup, Ringe og Svendborg, men har du en virksomhed, der trænger til nye gardiner efter mål, er du velkommen til at kontakte mig. 

Professionel syning af gardiner efter mål

Jeg har mere end 35 års erfaring i branchen, hvor jeg har syet mange unikke gardiner af forskellig karakter og materialer.

Står du og mangler helt nye gardiner, kommer jeg gerne forbi og tager mål til, samt tager en snak med dig om, hvilken type stof, du kunne tænke dig til dine syede gardiner. Jeg har en masse gode idéer, men er naturligvis meget imødekommende over for dine ønsker og præferencer.

Med gardiner efter mål kan du få nogle syede gardiner, der bare passer perfekt til din bolig. Du kan også få dem præcis i det stof og eventuelle mønster og farve, du gerne vil have.

Sammen finder vi den ideelle løsning for dig. Jeg har altid gode priser, så kom til mig, hvis du skal have færdigsyede gardiner i høj kvalitet. 

Få færdigsyede gardiner efter dine ønsker

Når du bestiller gardiner efter mål, sikrer jeg mig, at længden er korrekt og kvaliteten er i top. Jeg er meget detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvorfor din opgave med syning af gardiner, er i sikre hænder hos mig.

​Har du særlige ønsker til, hvordan udformningen skal være på dine færdigsyede gardiner, er det intet problem. Det er dine gardiner.​

​Jeg har fokus på dine behov, hvorfor langt det meste kan lade sig gøre, når du er kunde hos mig.

​Gode priser på gardiner i lækre materialer

Skal du have færdigsyede gardiner efter mål, der passer perfekt til din bolig, er du velkommen til at kontakte mig for nærmere aftale.

Du kan kontakte mig på telefon 28 72 77 18 for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.​

Du kan også kigge forbi systuen i Kværndrup der er beliggende i mellem Svendborg og Odense, tæt på Ringe. Få en rutevejledning her.

Kontakt mig for dit næste tilbud eller gratis rådgivning omkring dine nye gardiner:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sy-fidusen v/ Jette Larsen

CVR: 30056795

Adresse & Postnummer

Kontaktinformationer

Telefon: 28 72 77 18

E-mail: jette@sy-fidusen.dk